NSSTUDIO
Paddington-header-3.jpg

Paddington Renovation

Bringing a touch of Bali to the heart of Sydney

 
 

This exciting project created a Balinese-style escape in a compact Paddington home.

Our clients planned to use their garden in different ways. They wanted as space to eat comfortably outside, to sit and relax and to be a place for the spa.

 

The project showcases what is possible for a compact outdoor space. We maximised the space by designing a series of tiered platforms that also hid the garage. The platforms delineated spaces for the different functions.

The space is grounded by the timber, stone and water features that are offset by a striking metallic screen and warm metallic lighting, bringing a touch of Bali to the heart of Sydney.

AWARD Winner

Building Designers Australia NSW Design Awards 2011 Winner – Outdoor Spaces